Onze praktijk

da246f58d6963840d2a4a61379b780fbWelkom bij Orthodontie Halle
Orthodontie Halle is een moderne praktijk in het centrum van Halle en gespecialiseerd in orthodontie voor zowel kinderen als volwassenen. Dit kan zijn van kleine correcties van het gebit tot uitgebreide behandelingen.

De praktijk bestaat o.a uit  tandarts, orthodontist, mondhygiënisten,  ervaren assistentes en  baliemedewerkers. De praktijk bestaat uit 5 behandelkamers en heeft een uitgebreide Röntgen afdeling. Rond om de praktijk kunt u gratis parkeren. Voor uitgebreide en/of gecompliceerde behandelingen werkt ons team ook samen met uw tandarts en indien nodig met andere specialisten zoals de kaakchirurg, parodontoloog, implantoloog of endodontoloog.

Ons uitgangspunt is dat jij je bij ons op je gemak voelt. Wij doen er alles aan om jouw behandelingsperiode zo prettig en vlot mogelijk te laten verlopen. De manier van behandelen heeft namelijk een grote invloed op de manier waarop het dragen van een beugel wordt ervaren. Behandelingen vinden dan ook plaats in een ontspannen en plezierige sfeer. Je wordt bij ons goed voorbereid en we spreken van tevoren een overzichtelijk behandelplan af, zodat je weet waar je aan toe bent. We maken gebruik van de meest geavanceerde hulpmiddelen en technieken, natuurlijk met het allerbeste resultaat als uiteindelijke doel.

Voor het beste resultaat is een goede samenwerking tussen jou en ons van belang. Wij zorgen voor goede voorlichting, een deskundige aanpak en een continue bewaking van de voortgang. Van jou verwachten we een goede inzet en uitstekende mondhygiëne. Alleen samen kunnen wij het beste resultaat behalen!