Onze praktijk

U de best mogelijk mondzorg bieden – dat is in het kort de filosofie die wij met onze praktijk voorstaan. Dat doen wij volgens een zorgvuldig opgesteld behandelconcept, waarbij wij veel aandacht besteden aan de communicatie met u. Bij de behandelingen maken wij gebruik van de nieuwste apparatuur en materialen.

 

Preventie
Voorkomen is beter dan genezen; preventie van problemen in de mond begint bij juiste voorlichting tijdens de periodieke controle of de mondhygiënebehandeling. Samen met u streven we naar een mooi, gezond en functioneel gebit.

Wij helpen u bewuster te worden van de situatie in uw mond, onder andere door gebruik te maken van gedetailleerde digitale foto’s van uw tanden en kiezen tijdens de uitleg. We zijn er op onze beurt van bewust dat u ondanks uw inzet toch met problemen in de mond te maken kunt krijgen.

In onze praktijk eens in de zoveel tijd een röntgenfoto gemaakt van het gebit, zodat we kunnen zien of er gaatjes tussen de tanden en kiezen zijn ontstaan, of dat er misschien ontstekingen zijn.

 

Kindvriendelijk
Wij streven een kindvriendelijke praktijk na. De praktijk heeft een vriendelijke en warme uitstraling met een eigen kidscorner waar eventueel even gewacht kan worden. Door de modernste apparatuur toe te passen verloopt de behandeling zo comfortabel als mogelijk. Kinderen raken op deze manier snel vertrouwd met de tandarts en alles wat erbij hoort.

 

Spoedgevallen
Bij spoedgevallen zullen wij altijd nastreven u dezelfde dag een afspraak te geven om een diagnose te stellen. Aan de hand van deze diagnose wordt in overleg bekeken of directe behandeling noodzakelijk is.